About Us

1. Nama perniagaan : HOKL Couture
2. Nombor pendaftaran perniagaan : 001712212-V
3. Alamat e-mel : order@lizothman.com
4. Nombor telefon : 0195714018
5. Alamat : B-7 15, Armanee Condo, Jln PJU 10/1C, Damansara Damai, 47830, PJ, Selangor, Malaysia
6. Produk: Pakaian kanak-kanak lelaki dan perempuan. Jubah, baju melayu, baju kurung dll.
7. Harga : Sila rujuk di 'Store' (online shopping cart). Kos penghantaran tidak termasuk. Caj penghantaran bermula dari RM7 (Semenanjung Malaysia), RM10 (Sabah/Sarawak) & RM15 (Singapura-registered mail). 
8.Kaedah pembayaran : Melalui 'Store', pembayaran boleh dibuat terus melalui PayPal atau secara offline dengan menggunakan Bank Transfer (Maybank2u / CIMB Clicks). Order tidak akan dihantar selagi pembayaran belum diterima. Pembeli perlu memaklumkan pembayaran yang telah dibuat (sekiranya dibuat secara offline). Pembeli luar negara boleh membuat pembayaran melalui Western Union (maklumat akan diberikan melalui Private Message).
9.Waktu anggaran penghantaran barang atau perkhidmatan : Untuk order 'ready stock', penghantaran akan dibuat pada hari yang sama selepas pembayaran diterima (sekianya dibuat sebelum jam 12.00 pm) atau pada keesokan hari berkerja (sekiranya dibuat selepas jam 12.00 pm atau pada hari cuti umum). Sekiranya tiada 'ready stock' order, penghantaran akan dibuat selewat-lewatnya dalam masa 2 minggu.

Welcome!

This store is powered by Ecwid - Shopping Cart. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.