Heart-shaped Sweeties Baby

Mak compem... Kalau Ramlah Ram tengok sure makan hati... ekeke... "Kau kunci... cintaku... di dalam hatimu...".. (love u Kak Ramlah). Cuma mak nyer heart shape tak boleh kelip-kelip je... hehe... tak yah pakai bateri.

Tak tau lah kenapa, bukan Ija dah takde idea... tapi lately Ija suka buat baju heart-shaped. Yang nih Cikgu Nurul dari Manjung yang tempah untuk baby dia pada majlis potong jambul.

Oleh kerana baby yang nak pakai baju ni, jadi Ija combinekan warna cream dan pink, jadi tak la plain sangat...ye tak? Haruslah baby ni nampak sweet di majlis tu nanti kan? ( perasan tak sudah la makcik ni..... ;)

Hmmm, itu je la post Ija hari ni, ada dua lagi baju yang menanti untuk disiapkan nih! Mak xleh cnn lama-lama. All must be ready before nxwk!!! K.. nak sambung potong kain lah.....bye!

Cheers!

Welcome!

This store is powered by Ecwid - Shopping Cart. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.