Gypsy Queen

Akulah Tukang Jahitmu.... Ija nih mmg bkn designer yg berkaliber. Nak buat baju kurung, alih-alih jadi baju perempuan gypsy (gypsy ni org nomad yg dok pindah randah takdak rumah, main muzik tepi jln joget gelek2 tuhh..). Nasib baik tak jadi baju yahudi mabuk mcm citer ahmad albab tuh..kikikiki...
Tapi tgk dari kiri, tgk dari kanan, belakang, depan.. macam nak ok, ok kot. Yang bestnya pasal baju nih, kain dia tuhh.. beli kat negeri sembilan on the way balik dari JB last week. Punyalah panas kain nih... sampai rumah terus abis jual (betul... tak tipu), refer to my previous post. So minggu depan nak gi balik kedai kain tuh, nak beli banyak2.. ekekeke...
Ingat nak buat 6 set lagi, tapi tak boleh pelbagaikan saiz dia sebab prints dia tak sesuai untuk saiz kecil, nanti nampak sikit aje... tapi baju nih boleh dipakai oleh kanak-kanak berusia 5 dan 6 tahun. Tengok kat sebelah nih Tasha pakai. Umur dia 5 tahun.
Design nih sebenarnya untuk customer Ija yg prefer Islamic wear utk anak2 mereka. Hope to get some attention.. enjoy it.





Welcome!

This store is powered by Ecwid - Shopping Cart. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.