Brand New 'Stripeback' Gown

Lama dah Ija tak buat posting. Sebenarnya Ija sibuk last week balik kampung hantar kain kat Mak Cik dan ambik baju-baju Ija kat Penang... penatnya (tapi seronok).

Lepas ni nak balik JB plak, ada kenduri, so tinggal Sharum sorang-sorang potong kain.. hehehe... semalam pun Sharum je yg buat baju kanak-kanak, Ija sibuk menjahit baju Ibu Mertuaku (Mak Yah) yang sure dia nak pakai time kenduri nanti... nasib baik siap...

Dalam sibuk-sibuk ni sempatlah juga produce satu design baru. Masih berkonsepkan 'stripeback' gak, alah... yang ada strap kat belakang pakai kain belang-belang tu... tapi kali ni Ija combine fabric color yg lembut dan sejuk mata memandang..

Sebelum masuk post nih lagi dah terjual sehelai, jiran Ija Dayang yang beli untuk anak pompuan dia.. Have a good trip to Langkawi, Dayang.

Tapi sayangnya, kain nih dah abis, tinggal satu je lagi untuk umur 4-5 tahun... so sapa berminat boleh call Ija k sebelum Ija hantar ke Kota Tinggi nanti.

OK. till next post.... babaiiii.



Welcome!

This store is powered by Ecwid - Shopping Cart. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.