The Return Of The Heart Shaped Dress




Dah masuk minggu kedua Ija bertungkus lumus menyiapkan koleksi Ija. Dalam sibuk-sibuk ni, anak-anak nak kena anta sekolah, laki nak kena bagi makan.. nasib baik ada Sharum tolong.

Akhirnya siap jugak first series, Heart Shaped Dress in 3 colours, red, pink dan purple. 8 helai setiap colour, 4 saiz berbeza, New Born, 3-6mths, 6-12mths dan 12-18mnths. So semua sekali 24 helai... hmm... banyak lagi tuh..

Design dress ni sebenarnya dibuat semula dari koleksi Ija 2 tahun lepas yang hangat di Little Penang Street Market http://www.littlepenang.com.my/. Dulu bff Ija, Lin Sue bukak stall kat situ, so Ija banyak jugaklah supply baju kat dia. Tapi lepas dia bersalin anak yg pertama, dia pun sibuk dengan tugas baru sebagai ibu macam Ija.... tapi dia ada plan nak buka butik tak lama lagi, haruslah koleksi Ija akan berada di butiknya tak lama lagi. Tunggguuuu ya orang Penang! Jangan lupa beli baju cek nanti, conpirm anak-anak u alls akan nampak lebih comei.

OKlah, tanpa melengahkan masa lagi, Ija persembahkan The Famous Heart Shaped Dress for the very first time (chewahh.. nak order call Ija k? 019-5714018 , jangan lupa na..) bye.

Welcome!

This store is powered by Ecwid - Shopping Cart. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.