Dari Jepun Ke Melaka

Panas! Panas! Panas! Baru siap nih!....tak sabar-sabar lagi nak publish kat blog. Apa tunggu lagi, kerah husband Ija amik gambar la. Nak harapkan Ija amik gambar time macam ni memang x jadi la gambar nie...blurrr.........


Macan ne? Cute x? Faham-faham je la kan, budak zaman sekarang ni dah celik warna, kecik-kecik dah ada warna favourite sendiri. Toksah cakap anak orang la, anak sendiri pun sama ja....kalau nak beli baju harusslah warna pink @ ala-ala pink dan nampak macam princess gitew. Jadi design ni special untuk kanak-kanak yang sukeeee sangat warna pink. Actually, tak la terlalu pink sangat, pink + light purple.


Ija belum ada nama yang sesuwai untuk rekaan ni, corak kain ni lebih ke arah Japanese, so kalau nak letak nama nak le macam nama Jepun sket....hhhmmmmm (sambl dok pikir lagi nama baju nih )


Ini adalah blouse juga, pada sesiapa yang ada nama yang sesuai bole la cadangkan pada Ija yerr. Malam ni dah penat menjahit, kepala pun sudah kekeringan idea. Nak tau kenapa? Blouse ni pun masa nak gunting la baru Ija fikirkan design ni, jadi dah tak tau nak taip apa dah, besok nak bangun awai lagi, nak hantar anak-anak sekolah dan nak pegi poskan baju nie ke Melaka. Melaka lagi....hhmmm sebenarnya customer ni tempah 4 pasang baju dari Ija, termasuklah baju kurung pesak gantung yang dah dimudahkan sedikit cutting nya. Tengok la warna dia pun masih lagi didalam keluarga pink.....sebabnya dia datang rumah dan pilih kain dari Ija dan Ija terus buat baju. Till the next post, see ya......bye n gud nite!

Welcome!

This store is powered by Ecwid - Shopping Cart. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.