Country Blouse

Cute tak blouse kat sebelah ni? Ni baju client Ija yang baru siap. Esok nak post ke Melaka. So, Ija upload dulu kat sini untuk future referrence. The best part pasal dress ni ialah fabric dia. Flowerish pastel colored cotton (tu dia... suka-suka ati je buat description sendiri). Kain jenis ni biasanya Ija buat baju kurung atau gown, tapi kali ni Ija buat blouse sebab pemakainya baru umur 3 tahun. Jadi buleh la dipadankan dengan tight atau jeans. Untuk menyerlahkan ke'country'an blouse ni, Ija buatkan pumpkin sleeves. Yang lain semua simple-simple je (lebih-lebih kang dah macam made-in-china.com plak). Dalam erti kata lain, less is more. Inspirasi? (ada ke?) sat nak pikir nak kelentong apa na.. hmmm... toksah bohong lah.. Ija jumpa kain ni kat kedai, Ija suka Ija belilah.. pastu boh sikit tang nu, boh sikit tang nih... haaa.. jadi baju. Takdak inspirasi, inspirasi ehhhh...

Welcome!

This store is powered by Ecwid - Shopping Cart. If you your browser does not support JavaScript, please proceed to its simple HTML version.